Ik ben geen gewone presentatiecoach. Met een Master Degree in Fine Arts en een achtergrond als moderator in de sector Kunst & Cultuur kijk ik anders tegen de dingen aan. Ik zie nieuwe mogelijkheden en verrassende oplossingen. Door mijn ervaring, scherpe observatievermogen, directe reactie en humor kan ik mensen inspireren om hun eigen kwaliteiten als presentator te verbeteren. Mijn doel is om mensen beter te leren presenteren door vooral zichzelf te durven zijn voor een publiek.

Na een opleiding audio-visuele kunst aan de Gerrit Rietveld Academie en een Master studie aan het Sandberg Instituut in Amsterdam, begon ik mijn werk als moderator in de culturele sector. Dat betekent het aan elkaar praten van televisieprogramma’s, filmfestivals en evenementen. Praten voor publiek werd mijn vak. Daarnaast heb ik veel met kunstenaars en studenten gewerkt. Eerst tijdens diverse docentschappen en later in mijn werk bij PARK TV en als oprichter van RIETVELD TV. Ik woonde 5 jaar in New York en werkte daar als talkshow host bij Manhattan Neighborhood Television Network. Uit het lesgeven en het presenteren is het lesgeven √≠n presenteren ontwikkeld. Tegenwoordig werk ik als Presentatie Trainer / Coach voor het bedrijfsleven,¬†cultureel ondernemers en studenten.

searchicon
Screen Shot 2016-01-20 at 16.04.01IMG_3959

Contactgegevens

Kuno Terwindt
Wagenaarstraat 197
1093 CN Amsterdam
06-28701284
kuno@kunoterwindt.nl

[raw]
[social_icon src=”picons11.png” title=”LinkedIN” link=”https://nl.linkedin.com/in/kuno-terwindt-909958101″]
[/raw]